Παιδί & τηλεόραση: Η εβδομάδα των παθών για μια μαμά


Για τους περισσότερους γονείς, μόλις κλείσουν τα σχολεία (και τα νηπιαγωγεία) για τις γιορτές, αρχίζει το μαρτύριο! Τι θα κάνουν τα παιδιά...
στον ελεύθερο χρόνο τους, που ξαφνικά μοιάζει ατέλειωτος; Πώς θα απασχοληθούν; Αν έχεις παιδιά ήδη έχεις καταλάβει σε τι αναφέρομαι. Μαμάδες όλου του κόσμου ενωθείτε: εκτός από την εβδομάδα των Παθών ξεκινάει και ο δικός μας γολγοθάς!

«Θέλω να δω παιδικά προγράμματα»
Έχεις παιδιά; Τότε γνωρίζεις ήδη την Οδύσσειά μου. «Θέλω να δω παιδικά», είναι η πρώτη φράση που θ΄ακούσεις όταν ξυπνήσει το πρωί κι εκεί θα αρχίσει το μαρτύριο (μιλάω εκ πείρας). Ψάξε να βρεις ποιο κανάλι παίζει τι αλλά κυρίως τι είναι κατάλληλο για την ηλικία του. Κι αν αργήσει να ξυπνήσει ή ξεχαστείς εσύ να το σηκώσεις από το κρεβάτι και χάσει το αγαπημένο πρόγραμμα, αρχίζει η γκρίνια. Άσε τον «πονοκέφαλο» των διαφημίσεων. «Μαμά θα μου το πάρεις;» ακούς και ξεκινάει ο μπελάς. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι...
Πηγή : Τρομακτικό


Ευτυχώς για εμένα, στο σπίτι υπάρχει Nova με πολλές επιλογές και για παιδικό πρόγραμμα που δύσκολα το παιδί θα βαρεθεί.

Μάλιστα, τώρα τον Απρίλιο κι εν όψει Πάσχα, μιας και δε θα έχει διάβασμα, σχολικές κι εξωσχολικές υποχρεώσεις, είπα να του κάνω ένα δωράκι και να παρακολουθήσουμε μαζί όλη η σειρά ταινιών Ice Age που θα προβάλλονται όλη την μεγάλη εβδομάδα κάθε βράδυ Κι αν μεσολαβήσει κάποια επίσκεψη - όπως για παράδειγμα τη Μεγάλη Τετάρτη που περιμένουμε τη νονά για την καθιερωμένη λαμπάδα - με το Nova On Demand μπορούμε να δούμε την ταινία όποια ημέρα και ώρα θέλουμε. Θα φροντίσουμε βέβαια να τις δούμε όλες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα που μετά το σούβλισμα του αρνιού και το φαγητό με την οικογένεια, θα δούμε σε πρώτη προβολή την πρεμιέρα της νέας ταινίας Ice Age - Collision Course.

 Παιδί & τηλεόραση: Η εβδομάδα των παθών για μια μαμά
Και δεν είναι μόνο οι ταινίες. Από τη Μεγάλη Δευτέρα το Nova Kids zone έχει φροντίσει για τους υπναράδες ή όσους το ξενύχτισαν συντονισμένοι βλέποντας Ice Age και προσφέρει 1 ώρα περισσότερο πρόγραμμα τις καθημερινές μέχρι τις 9.30, δίνοντας μεγαλύτερη ακόμη χαρά στα μικρά παιδάκια.

Άλλωστε, οι γιορτές είναι για τα παιδιά, ας φροντίσουμε να τις περάσουν καλά!

Σχόλια