Πασχαλινές κατασκευές


Πασχαλινές κατασκευές
Εικαστικά όλων των τάξεων.
Πασχαλινές λαμπάδες, κάρτες, κοτοπουλάκια με αυγά, αυγοθήκες από πηλό και καλαθάκια από χαρτί είναι ορισμένες ιδέες για κατασκευές μέσα στην τάξη. Στα σχόλια του άρθρου μπορεί το κάθε μέλος να δημοσιεύσει διευθύνσεις με εικόνες / άρθρα πασχαλινών κατασκευών που έκανε στη τάξη του μαζί με τα παιδιά ή να μας στείλει φωτογραφίες με σύντομη περιγραφή στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
01. Πασχαλινή κάρτα με κάνσον χαρτί Ι
Πασχαλινή κάρτα διακοσμημένη με λωρίδες κάνσον χαρτιού περασμένες από τρύπες που έγιναν με κοπίδι. Μια εργασία των μαθητών της Ε τάξης. Της κ.Λίνας.
 
 
Πηγή labschool.


02. Πασχαλινή κάρτα με κάνσον χαρτί ΙΙ
Πασχαλινή κάρτα διακοσμημένη με δύο τμήματα κάνσον χαρτιού ενωμένα με καρφάκι (σπασμένο αυγό) και ενδιάμεσα μια έτοιμη χρωματισμένη εικόνα (κοτοπουλάκι). Μια εργασία των μαθητών της Β τάξης. Της κ.Λίνας.
03. Απλή πασχαλινή κάρτα
Πασχαλινή κάρτα διακοσμημένη με λεπτό χαρτί περασμένο από τρύπες που έγιναν με έναν απλό διακορευτή. Μια εργασία των μαθητών της Δ τάξης. Της κ.Λίνας.
04. Τρισδιάστατη πασχαλινή κάρτα
Πασχαλινή κάρτα με κατάλληλη τοποθέτηση έτοιμων χρωματισμένων εικόνων για την αίσθηση του βάθους. Μια εργασία των μαθητών της Γ τάξης. Της κ.Λίνας.

05. Κοτοπουλάκια με αυγά
Βρασμένα αυγά διακοσμημένα με ματάκια και φτερά από κάνσον χαρτί. Μια εργασία των μαθητών της Β τάξης. Της κ.Μόρφω.
06. Πασχαλινά αυγά & αυγοθήκη από πηλό
Αυγά βαμμένα με φυσικό τρόπο και βάση από πηλό στολισμένη με κομμάτια από γκοφρέ χαρτί. Μια εργασία των μαθητών της Ε τάξης. Της κ.Όλγας.
07. Πασχαλινές λαμπάδες
Πασχαλινές λαμπάδες καλυμμένες με κομμάτια από λινάτσα και στολισμένες με αποξηραμένα λουλούδια πάνω σε ξυλάκι. Μια εργασία των μαθητών της Στ τάξης. Της κ.Βάγιας και κ.Άννας.

Η εμφάνιση των εικόνων σε κανονικό μέγεθος

Σχόλια