Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

60 δώρα που μπορείς να φτιάξεις ΄μόνος σου ( α μέρος)


                                                     
Φέτος λοιπόν άφησε στην άκρη τη μιζέρια και τη κλάψα με το “δεν έχω λεφτά”, σήκωσε τα μανίκια και άρχισε τις ετοιμασίες για τα δώρα που θα κάνεις στους αγαπημένους σου τα οποία όμως θα τα έχετε φτιάξει εσύ!
Είναι οικονομικότερα, πρωτότυπα, αλλά κυρίως ξεχειλίζουν από αγάπη και είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του αγαπημένου σου προσώπου: Μαμά, μπαμπάς, αδέλφια, φίλη, φίλος, αγαπημένος, αγαπημένη,  ξαδερφια, όλοι θα εκτιμήσουν αυτό που έφτιαξες εσύ ειδικά για εκείνους και με ανακούφιση, δε θα δουν άλλη μια μπλούζα μέσα σε μια πλαστική σακούλα Ζάρα κάτω από το δέντρο!!
Σήμερα, για όσους δεν τους φτάνουν οι ιδέες που δίνουμε στα Handmade Stories κάθε εβδομάδα, προτείνουμε όχι πέντε, ούτε δέκα, αλλά εξήντα πρωτότυπα πράγματα τα οποία μπορείς να φτιάξεις με τα χεράκια σου και να τα δωρίσεις! Tutorials για κατασκευές που αφορούν όλους: από χάρτινο κουκλόσπιτο μέχρι βαζάκια με μπαχαρικά ή πολύπλοκα φωτιστικά!
Οι πρώτες ύλες είναι ανακυκλώσιμες, φτηνές (τις περισσότερες φορές) και με οδηγίες που περιέχουν φωτογραφίες βήμα προς βήμα. Διάλεξε τα δώρα της αρεσκείας σου και το μόνο που μένει είναι να προσθέσεις  κέφι, φαντασία και φυσικά… αγάπη!
Πηγή : Fride

 

 
 
 
 
 

Σχόλια