Ενισχύστε την ιεραποστολική μας προσπάθεια .Αγοράζοντας μικρά δώρα προσφέρετε μεγάλη βοήθεια.

 
Η ιεραποστολική διακονία  της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα με τη χάρη του Θεού και τη δική σας βοήθεια και συμβολή συνεχίζεται και φέρνει καρπούς.
Σε όλη αυτή τη δραστηριότητα προσπαθούμε με  νέους τρόπους κάθε φορά να μπορέσουμε  να ενισχύσουμε τη διακονία μας .Για το σκοπό αυτό, αυτή τη φορά διαθέτουμε προς πώληση  από την Ιεραποστολική μας ομάδα ,τρία ακόμη  είδη -μικρά δώρα ,τα έσοδα των οποίων ενίσχύουν την προσπάθειά μας αυτή.
Τα είδη μας αυτά είναι :
 1. Κούπα Μουέλαμπά .Τιμή 4 ευρώ
 
Μία πανέμορφη κούπα για τον καφέ ή το τσάι, στολισμένη με φωτογραφίες από χαμόγελα των παιδιών  της Ουγκάντας με την χρωματιστή λέξη "Μουέλαμπά" που θα πει στα Ουγκαντέζικα : γειά σου .
  
2.Εικόνα Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί- Διαστάσεις 22cm  Χ16 cm-Τιμή  : 5 ευρώ
 
 
Η εικόνα αυτή αγιογραφήθηκε από τον π.Γιούρυ Μπίου και παρουσιάζει τον Άγιο Σπυρίδωνα  να βρίσκεται ανάμεσα σε παιδιά και ιθαγενείς της Ουγκάντας.Η πρωτότυπη εικόνα φυλάσσεται στο Ναό του Αγίου που δημιουργήθηκε με την μέριμνα της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας και αποτελεί το κέντρο μιας ολόκληρης Ορθόδοξης κοινότητος.
 
3. Μπρελόκ με τον Άγιο Σπυρίδωνα -Τιμή 1 ευρώ


Ένα μικρό και καλαίσθητο μπρελόκ που θυμίζει την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος που δημιουργείται στην Ουγκάντα.

Η αποστολή τους μπορεί να γίνει μετά από τηλεφωνική παραγγελία στον αριθμό 22950222282295022228 ή στο email : ekdoseisxrysopigi@yahoo.gr

Στο κόστος της αποστολής προστίθενται και τα ταχυδρομικά έξοδα.
Για τη συνεχή βοήθεια και συμβολή σας ...ευχαριστούμε  πολύ

Σχόλια