Φτιάξαμε με τα χέρια και την καρδιά μας !!


Σάββατο  8 Νοεμβρίου γύρω στις 11.00π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Οι κατηχήτριες ,οι γονείς και  οι συνεργάτες των Κατηχητικών μας έχουν έρθει από νωρίς για να τακτοποίησουν  το χώρο των δραστηριοτήτων .Σήμερα η μέρα για τα κατηχητικά μας θα είναι όλο εκπλήξεις και βέβαια πολύ αγάπη.
 
Τι  θα κάνουμε σήμερα......Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε μικρά Χριστουγεννιάτικα στολίδια που όλα μαζί θα  διατεθούν σε  ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι με σκοπό να ενισχυθεί  το φιλανθρωπικό έργο της μονής.
Η φαντασία  ,το κέφι,η χαρά και η αγάπη στις καλύτερές τους στιγμές.Σε λίγο άρχισαν να καταφτάνουν τα παιδιά και ήταν πολλά.Ένα υπέροχο μελλίσι με φωνές και χαμόγελα.Όμως και οι γονείς τους ήταν κοντά ώστε και εκείνοι να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό Χριστουγεννιάτικο πανηγυράκι μας.
Κόλλες,ψαλιδάκια, χαρτιά ασημένια και χρυσαφιά καμωμένα από μικρά χεράκια με σκοπό να βοηθήσουν  άλλα παιδιά που έχουν ανάγκες πραγματικές.
Στολίδια για το δένδρο ,στεφανάκια, κορδέλλες με χρώματα και ζωγραφιές όλα στην υπηρεσία της αγάπης.!!
Έίμασταν μιά γιορτή όλοι χαρούμενοι και όλοι γεμάτοι.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με το μικρό ή τον μεγάλο τρόπο στην προσφορά αυτή.Ευχαριστούμε τις κυρίες: Βίκυ Γεωργίου ,Ξένη Νικολοπούλου και Κατερίνα Μπιτάκου,Ουρανία Χαβατζόγλου  και όλους τους γονείς και συνεργάτες, για την προφορά και την αγάπη τους .Ευχαριστούμε όλους εκείνους που πρόσφεραν πράγματα και μικρά δώρα.Το 1ο Σάββατο δημιουργίας πέρασε στην ιστορία μας και την ιστορία της καρδιάς μας!!!
 

 

















 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου