Καλοκαιρινή και πολύ αρωματική συνταγή.

 
Barilla Pennette Rigate με κολοκυθάκια και μελιτζάνα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 350 γρ ζυμαρικά Pennette Rigate Ολικής Αλέσεως Barilla
  • 200 γρ κολοκυθάκια
  • 150 γρ μελιτζάνες
  • 100 γρ ντοματίνια τσέρι
  • Πηγή : Οι συνταγές της παρέας
  • 4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανός
Στα γρήγορα
Σερβίρει
4 άτομα
AdTech Ad

Πώς το κάνουμε:

  1. Ξεφλουδίστε τις μελιτζάνες και κόψτε τις σε λωρίδες ζουλιέν μαζί με τα κολοκυθάκια. Ζεματίστε τα ντοματίνια σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι.
  2. Σε ένα άλλο τηγάνι, αρωματίστε το ελαιόλαδο με τη σκελίδα σκόρδο και στη συνέχεια προσθέστε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.
  3. Αφήστε να μαγειρευτούν για 3 λεπτά, έπειτα προσθέστε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώστε όπως προτιμάτε.
  4. Βράστε τα ζυμαρικά Pennette Rigate Ολικής Αλέσεως της Barilla σε βραστό αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τις στα λαχανικά, γαρνίροντας με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε να δώσετε φρεσκάδα στη συνταγή, προσθέστε δύο κουταλιές βασιλικό χτυπημένο σε ελαιόλαδο.


Διαβάστε περισότερο: Barilla Pennette Rigate με κολοκυθάκια και μελιτζάνα http://www.sintagespareas.gr/sintages/barilla-pennette-rigate-me-kolokithakia-kai-melitzana.html#ixzz2auQtIlZv

Σχόλια