Κατασκηνώσεις Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

 

Πριν μερικά χρόνια αποφάσισα να πάω στις παιδικές κατασκηνώσεις που οργανώνει  εδώ και πολλά χρόνια η Μητρόπολη Πειραιά , σαν ομαδάρχισσα , μια και σαν παιδί δεν είχα την ευκαιρεία να βιώσω αυτή την εμπειρία..
Πηγή:Μπόμπιρες εν δράσει
Είχα αναλάβει μαζί με την Μαρία, κοπέλα που γνώρισα εκεί, κορίτσια τρίτης και τετάρτης τάξης Δημοτικού,  όπως και τον τομέα χειροτεχνίας για όλες τις ομάδες της περιόδου εκείνης..
Ήταν αξέχαστη εμπειρία για μένα, (αν και ξαναπήγα του χρόνου σε άλλη κατασκήνωση , και συγκεκριμένα στο "Θαβώρ" στη Κόρινθο)..Γνώρισα εκεί  και άλλες ομαδάρχισσες , που με κάποιες από αυτές  έχω  ακόμη επικοινωνία..Ζήσαμε μαζί με τα παιδιά , συγκινητικές στιγμές, στιγμές γέλιου, προσευχής, ατελείωτου παιχνιδιού, ξεγνοιασιάς, γνήσιας χαράς .
Ευχαριστώ τον Θεό, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρεία να γνωρίσω από κοντά, το περιβάλλον μιας Χριστιανικής Κατασκήνωσης. Οι στιγμές αυτές θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στη μνήμη μου!!

Και εσείς γονείς , που θέλετε τα παιδιά σας να ζήσουν  όμορφες και γνήσιες στιγμές υπό το Φως του Χριστού , δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε ζητώντας πληροφορίες στο τηλέφωνο :210 -4135224.
Οι εγγραφές γίνονται στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Σχόλια